Orbán Viktor egészen furcsán értelmezi a konzultáció szót. Nagy mellénnyel hirdeti, hogy a "nemzeti kormány" a választókkal együtt kormányoz, milliárdokat költ levelezésre, közben meg lezáratja a házánál az utcát is, és a "zemberek" elől elefántcsonttoronyba bújik - áll Török Zsolt STOP-hoz eljuttatott közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hová lett a sallereket, kokikat osztogató hadi úr?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
A saját démonaitól meg a jónéptől.
ideals2012
Én még emlékszem, valahányszor a szocik valami értelmes dolgot akartak véghez vinni, a fidesz kivonult a parlamentből - mondjuk, végleg is mehettek volna.. - ők voltak az "örök" ellenzék!!! - de a fizetést azért felvették.. - a látványos kivonulásukért!!

Tényleg?? Van jelenléti ívük?? - én ha nem lépek be a mágneskártyával a munkahelyemre, és nem írom alá a jelenléti ívet, nem kapok fizetést!
soljanka
Az utóbbi időben mintha lecsuktak volna bizonyos maffiózókat, akik ugye nem arról híresek, hogy francia krémessel kíínálják meg a konkurenciát, ill.a volt tagokat...
Dr plágium
Hamarosan ellene fordulnak a testvérei, mert még nem hozott olyan törvényt, hogy a megszorítások alól a romák kivételek.
1951
A hozzászólásokból ítélve, jobb ha kimegyek erről az oldalról! Szegény Magyarország, miért érdemelte ezt?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.