A szélsőséges romaellenes megnyilvánulások elleni tiltakozva a belügyminiszternek címzett, több mint kétezer ember által aláírt petíciót adott át az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat a belügyi tárca képviselőjének szerdán Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A tiltakozó "urak,és hölgyek" hol voltak amikor Bándy Katát megölték? Esetleg csak a saját életük a fontos ? Sajnálom a becsületes cigány embereket mert néhány barom miatt vannak bajban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Amikor a cigányok miatt van félelemben egy falu, vagy egy város, akkor ki szól ellenük?
Sííva
@Feraj49: @kedwes: Bándy Kata, Szögi Lajos, Mariann Cozma és a két megkéselt társa, a gadnai idős asszony, a hetesi Erzsike néni, a kovácsvágási eset, a pesti bolt előtt világos nappal fejen rugdosott férfi, aki belehalt a sérüléseibe, a kunhegyesi esetek ... Ez csak pár eset ami eszembe jutott a kb. 1400 halállal végződő támadásból. És ez csak az amit tudunk. De nagyon igyekeznek eltitkolni, bármi ilyen történik! Ezek ellen is ilyen vehemenciával kellene tiltakozni!
patrióta01
@kedwes: Ez a magyarok hibája! Ebben az esetben példát kellene venni a cigányokról! Ők összetudnak fogni ha kell, és ez még nagy nehézséget fog okozni nekünk magyaroknak!
KöBüKi
@kedwes: Meg is érdemlik hogy féljenek,gyáva nyulak.!!!
Összefogni és jól megrakni őket,mint anno tettük Balmazujvárosban.!!
A rendőrök mikor látták hogy kapják az ívet,megfordultak és elmentek.!Sok dolguk akkoriban nem volt a cigókkal.!
kedwes
@patrióta01: Egyenlőre még Magyarország vagyunk, nem Romania!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.