Újabb három hónappal - november 28-ig - meghosszabbította az 1956-os forradalmat követő megtorlásokat belügyminiszterként irányító Biszku Béla ügyében indult nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség vezetője - közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI érdeklődésére kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@foglaltnick: Nem vagyok túl okos,de szerencsémre buta sem.Én végig éltem az elmúlt rendszert,mindenfajta párttagság nélkül ! Látom a különbséget.Ha valóban Biszku gyilkosságokat követett el,kapja meg a büntetését.Ha meg nem a két kezével ölt ,akkor minek is háborgunk? Az elmúlt 22 év alatt regnáló kormányok tagjai nem gyilkosok?Hány öngyilkosság volt a kilátástalanság,a munkahelyek megszűnése miatt? Kapásból ott van a műtéti "várólista"!Ha kibíród várni még sorra kerülsz akkor esetleg majd megműtenek!Ez nem gyilkosság,miközben mindenfélére van pénz ?Egyedül az emberekre nincs! Én nem haragszom rád mert nem lehet mindenkinek egyforma véleménye,hisz mindenki az "élményei",esetleg mások elfogult véleményei szerint ítélkezik! Kérdés,hogy a jövő emberei,hogyan ítélik majd meg a jelenkorunkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A nyugdíja természetesen jár neki is, de a "rendszerváltás" óta kapott indexálásokat minimum, hogy meg kellene vonni Tőle.(És az összes hasonlóktól is)
Feraj49
@foglaltnick: 21,39-re : Pont erre -írásod utolsó soraira kívántam rávilágítani,amiben úgy tűnik egyezik a véleményünk-,hogy nem a saját kezükkel gyilkolnak hanem rendeletekkel. Ezért is említettem,hogy a rendszerváltás óta fennálló kormányok is gyilkosok ezek alapján,mert rendeletekkel ölik az embereket.Például munkahelyek nélkül,jövedelem nélkül adózzál,fizess a bankoknak horribilis kamatokat,vidékiek jussanak be a városokba orvosi vizsgálatokra,miközben megszüntetik a vonat illetve a buszközlekedést.Benzinárak az egekben.újabb és újabb adók kivetése és azok emelése.Közben két kézzel szórják a pénzt felesleges dolgokra.
gyevi_biro
@verőce21: Nyugi, Orbán a tiédre már rátette a kezét!
verőce21
@gyevi_biro: Ezért jobb, ha valaki anyagilag függetlenné válik. :)

(De ha oda vagy Biszku nyugdíjáért, akkor segíts neki a nemzetközi kommunista/szocialista szervezeteknél nyugdíj-indexálásának a további folyósításáért.)
foglaltnick
@Feraj49: Sztem ezek nem gyilkosságok, előre meg lett mondva: mindenkinek ki kell vennie a részét a munkából. Azt megértem, hogy mindenki úgy szeretné: MÁSOKON kezdjék a rendcsinálást, neki ne kelljen semmit sem áldoznia, de ezt már írtam valahol. Aki már ledolgozott/adózott 30-35 évet, joggal érezheti úgy, miért megint neki kelljen állnia a cechet? persze, nincs más, aki helyette állná...
Akinek nincs munkahelye, annak adóznia sem kell, az fizet horribilis kamatot, aki felelőtlenül felvette a kockázatos kölcsönöket (én nem), mondjuk, a közlekedés így, az évek haladtával egyre macerásabb, szerencsére nem vidéken lakom. Hallod, ez a 16 %-os adó valahogy kevesebbnek tűnik, mint az eddig csengetett 32 %, lehet, elnéztem valamit :D Nekem csökkent az adóm, az más kérdés, hogy bizonyos munkaadói réteg nem teljesítette a korábban vállalt kötelezettségeit, így némelyek fizetése csökkent. Ez nem a kormány sara, persze, az elvakultak ezt nem látják.
Pálinkafőző Rézüst
Na még egy gumicsont az elvtársaktól! :)) Ahogy nézem, jól működik! :) Közben meg mindenki tudja, hogy semmi nem fog történni a fidesz elődökkel, hiszen ők az etalon a vajda csapatnak. Pozsgay, Biszku, Szűrös, Martonyi, Fónagy, stb, stb, reggelig lehetne sorolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.