Az Országgyűlés Alkotmányügyi bizottságának MSZP-s tagjai a bizottság azonnali összehívását követelik. Követelik annak tisztázását, hogy milyen felelőssége van Orbán Viktornak és Navracsics Tibornak a "Safarov-gate", a baltás gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélt azeri tiszt kiadatása nemzetközivé dagadt botrányában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Hááát, az ominózus képen nem Navrasics terpeszkedik...
Persze lehet, hogy az indián lovakat tenyésztő félázsiai épp eltereléses nyomolvasást végez a fotelban...
kkalman
Mindegy melyik volt a kettő közül, amelyik orosz rulettre tette fel az ország becsületét, egy normális országban, már mind a ketten benyújtották volna lemondásukat.
De...
Nem normális országban élünk, nem normális vezetők vezetése mellett, ezért nálunk az a normális, ami máshol nem normális.
Sikerült egyszerre két ország belügyeibe és egymás közti konfliktusába durván beavatkoznunk.
Egyenlőre titok fedi az indító okokat, remélhetőleg ezekre is fény derül minél hamarabb, de külpolitikában ez volt a legaljasabb dolog, amit ez a félázsiai pávatáncos és szedett-vedett csürhéje elkövetett az ország ellen.
Most hallom a híradóban, 2-3 millió $-ért magyar államkötvényeket vásárolt az azeri kormány, és ezért adták ki az azeri kormánynak a baltás gyilkost.
Valakinek hiányzott a háztartásából néhány $?
Nem lennék meglepve, ha ez a 2-3 millió már valahol a Kajmán szigeteken pihenne, várva az "okos felhasználást".
Fater59
Micsoda hülye kérdés ???
Ki a jó büdös franc aki , egy személyben dönt mindenről !
Ez a fél ázsiai operett jobbágy , aki mindenhez ért legyen az , gazdaság , bel és külpolitika , egészségügy ...stb !!!
marlin
Nem kellene most is a "sötétoldalnak" valamilyen "béketüntetést" abszolválni a Forradalmi Jogász-paraszt Kormány támogatásár??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.