Kemény milliárdokba kerülne, óriási adóelengedést hozna, és levegőhöz juttatná a termelőket, ha a kormány az alapvető élelmiszerek áfáját a kedvezményes, ötszázalékos kulcs hatálya alá helyezné. Ám a szakma és a kormány sem akarja hitegetni a vásárlókat: ha megvalósulna is az ötlet, akkor sem lenne olcsóbb semmi a boltban.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
ma reggel vettem volna kenyeret a megszokott boltban ám 210 helyett szombattól 299 lett!!ez már árrobbanás nem??
elefantbolha
Hiába volt jó a búzatermés ha, az egész dunántúli földek az osztrákoké és ki is viszik a termést. Ebből nem lesz olcsó kenyér.
radios45
Nép hülyítése fideSS módra, 2010-választások idején, ahogy hatalomra kerülünk, és módunk lesz rá azonnal csökkenteni fogjuk a jövedéki adót, valamint az alapvető fontos élelmiszerek áfáját"
fideSS, +fazekas et.bejelentése, 2012-aug.ban, megvizsgáljuk az áfa csökkentés lehetőségét, nagyon fontos dolognak tartjuk, a kormány tárgyal" stb.
Igaz most meg már minek csökkenteni, úgy is jön az extra üzemanyag áremelés pár hónapon belül, akkor úgyis kiba..ott drága lesz minden, akinek nincs megfelelő jövedelme, csak min.bér, vagy 47ez/hó, az dögöljön meg, nem számít.
akkor is mi döntünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.