Kötelezettségszegési eljárást indíthat Brüsszel a jegybankra is kivetett pénzügyi tranzakciós illeték miatt Magyarországgal szemben, értesült a Bruxinfó. Ezzel újabb akadály merült fel az IMF-tárgyalásokon, illetve tovább tágul az amúgy is sok százmilliárd forintos költségvetési lyuk.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na ez várható volt, és jön a többi.
verőce21
Kell nekünk az az IMF-hitel? Így több adót és pénzügyi tranzakciós illetéket beszedünk a bankoktól, mint a kifizetett kamatkülönbözet?
- A "szabadságharc" sokba kerül, de a rabiga még elviselhetetlenebb.
senkifia68
@verőce21: A stratégiájuk viszont nagyon szar!
Előbb ráuszítják az örményeket Magyarországra, aztán nemzetközi sajtó hecckampánnyal akit lehet ellenünk fordítanak, aztán bejelentik, hogy nem tetszik az MNB-re kivetett tranzakciós adó!
Mert a FED-el vajon mit csinálnak Amerikában?
Nem sok van már hátra ennek a szerencsétlen gangnek Brüsszelben!
verőce21
@senkifia68: A "brüsszeli rezsim" napjai is meg vannak számlálva. Egy mocskos, bankokat kiszolgáló slepp. De helyettük úgyis ugyanolyanok jönnek. Számomra egyedül Merkel-asszony hiteles személy ott.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az "akcióról" már minden érintett (EU-IMF-örmények) tudott előre, és sajnos berepült a madárka. Nagyon nehéz lesz így kibújni a nekünk tartogatott IMF-hitel elől. (Nem bosszantana senkit az a hitel, ha 60%-a nem a nálunk lévő leánybankok feltőkésítését szolgálná hanem a mi boldogulásunkat. "Ellentételezésként" persze mondjunk le minden bankokat és multikat sújtó adóztatásról és még egy sereg... - aranyos :))
Hellcat
@senkifia68: Amennyit a qrbánék baszakolódnak velük nem csodálom hogy az IMF is bekever. "Ha az IMF jön én megyek..." Ez is ismerős ugye? Azóta 1-2 éve ide járkálnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.