Két család verekedett össze a Hajdú-Bihar megyei Tetétlenen, heten megsérültek. Csoportos garázdaság miatt indult eljárás az ügyben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Horizont: Ki tudja? Sajnos amikor két család egymásnak esik ott nagy százalékban romákról van szó. Mindenesetre nem (te)tétlenkedtek...:-))
csikknorisz
@Horizont: Nem tudjuk, csak nagy valószínűséggel feltételezzük, tapasztalat alapján. Ezt a tapasztalatot nem az internet által szerezte az emberek többsége. Ilyenkor kezdek el röhögni azon, hogy pl. Kurucinfó vagy egyéb anyámtyúkja portálok a gyűlöletkeltők. Még tévé se nagyon volt, mikor már a töke tele volt velük mindenkinek. Rendszerváltás, kurucinfó, haha. Vicc az egész, csak azokat lehet megetetni ilyen maszlaggal, akik az ún. "rendszerváltás" környékén születtek.
nyanya001
Tetétlenen nem tétlenkednek a családok.
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: kitörik a nyelved..:))) Aztán tétlenkedhetsz tetétlenen...:)))
csikknorisz
Ja, hogy el ne felejtsem a másik mantrát: bezzeg Kádár idejében a cigányok dolgoztak! (Írni, olvasni se tudtak, csak kb 10 év kmk-kényszerítés után)
Akkor volt még a jó világ, még a cigán is elmehetett dógozni (nagy lópikukát akartak elmenni dolgozni, két faiskolával még utcaseprőnek se vették fel őket)
Folytathatnám még a hazugságokat, de minek? Úgyis az van, amit a média láttatni akar. Aki nem tapasztalta, úgysem tudja, aki meg igen, annak fölösleges magyarázni, tudja anélkül is.
gergely
Annyira tudtam,hogy jön a sok rasszista komment!:))
ernokiss,merre vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.