Az IMF budapesti irodavezetője szerint jelentős pontatlanságok vannak abban a listában, amely a Magyar Nemzetben jelent meg. Orbán arra a listára utalva azt mondta, ilyen áron nem kell az IMF-től segítség.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megmondtam! Minden józan eszű ember megmondta! Kellett egy kis forintbedöntés a spekuláláshoz aztán ennyi...rohadt szemét cigány fidesz banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Hellcat: Szerinted, ha mostanig megúszták hitel nélkül (mármint a Fidesz), akkor minek kellett volna az MSZP és mások kedvéért a hitelpolitikát folytatni, kinek a kedvéért vagy zsebéért ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Kínától nem kaptak hitelt véletlenül? Meg az ilyen egyszeri nagy pénzbehajtások sem csinálhatóak örökké.
Csizmás Kond
@Hellcat: Persze hogy nem de bebizonyosodott, hogy a régebbi fej-nélküli hitelfelvevések sem a mi érdekeinket szolgálták.
Hellcat
@Csizmás Kond: KIváncsi leszek én hova vezet mindez...mert hogy az orbánék sem az ország érdeket nézik az kurvaélet.
senkifia68
@vukkocska: Nagyon elfogult vagy Bokrossal és a csomagjával kapcsolatban!
Valóban nem lehetett megérezni? És ennyire nem?
Ha te úgy láttad akkor valószínűleg ahhoz a politikai közösséghez tartoztál amely nem érezte meg! Viszont a választások előtt Horn éppen azért kötött útilaput Bokros talpa alá, mert a társadalom többsége elfordult a multinacionális érdekeket kiszolgáló táncos lábú Lajától! A kor másik üdvöskéje Horn egykori kedvence Suchman Tamás és botrányos privatizációs ügyei (Mátrai Erőmű, Tocsik-ügy, Polygram-ügy, Dunaferr-ügy)
mind a Bokros csomag sikertörténetéhez tartoznak.
Azonkívül pedig rosszul tudod a korengedményes törvényt. 1997-ben Horn javaslatára született fegyveres testületeknél szoltálók (nem csak fegyverrel, hanem íróasztallal is) 25 éves szolgálati nyugdíjkedvezménye! Akkor amikor az IMF hitelért cserébe a Magánnyugdíjpénztárakat megalakították és az állami nyugdíjkassza addigi befizetéseinek közel 2/3-át a tőzsdékre küldték külföldi vagyon kezelők közreműködésével!
vukkocska
@senkifia68: nézz utána. Horn már semmit nem csinált azzal. Valamit azért Te is rosszul tudhatsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.