Rózsadombi lakása előtt fotózta le olvasónk a rendőrautóba szálló volt belügyminisztert. Biszku Bélát hétfő reggel fel kilenckor rendőrök vitték el a II. kerületi lakásáról – írta az Index egyik, a környéken lakó olvasója, aki képet is küldött az esetről. A fotón egy rendőrautó körül két rendőr, illetve egy idősebb ember látható, aki feltehetően Biszku Béla. Utolsó nyilvános megjelenésekor, a Kádár-szobor májusi avatásakor Biszku ugyanazt a sapkát viselte, mint most. Megkerestük az ügyben nyomozó Budapesti Nyomozó Ügyészséget, ahol az információt nem kívánták megerősíteni, de nem is cáfolták. Az ügyészség szóvivője felhívta azonban a figyelmünket arra, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség hétfő délelőtt sajtótájékoztat tart, amelynek témája: "több emberen elkövetett emberöléssel megvalósított háborús bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás állása, illetve fejleményei".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zabhegyező
Egy vígasztal:
Szerintem EGYIK mai politikus sem éri meg azt a kort ami Baszki Béla bátyó megélt!
De ezek a mai tetvek akkor Béla helyében sokkal véresebb megtorlást csináltak volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Horizont: Ez mind igaz de aki akart mehetett! Nyitva volt a határ, sokan el is mentek azok közül is akik nem értettek egyet az akkori politikával.
keresztapa
Szerencse, hogy nem az országúti seb mérő terroristák!
sza
@Horizont: Na erre mondom én hogy mi csak ne okoskodjunk, mert nem voltunk ott!
gabrella
Meg lehet nézni a házát a Rózsadombon, ez sem kacsalábon forgó mint a mostaniaknak.
De 9-10 millió ember létbiztonságát teremtették meg, nem úgymint most,hogy a felső tízezer milliárdos a többi szegény.
Dr. Felipe
Egy szép napsütéses délelőttön rendőrautó poroszkál a rózsadombon, majd megáll a Lenin út 56. szám alatt. Kiszáll belőle két remdőr és becsengetnek a házba. Nyílik az ajtó. Itt Ayala II főtörzsőrmester. Ön Biszku Béla? Igen én vagyok-érkezik a válasz-. Önt a fülkeforradalom nevében letartóztatom. Kérem kövessen. Beülnek a rendőrautóba és elviharzik az igazságszolgáltatás útvesztőiben.
gergely
A másik becsületben ,tisztességben megőszült öregember.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.