A miniszterelnök honlapjának üzemeltetésére évi 3,7 millió forintot, míg Orbán Viktor Facebook-oldalának "vizuális adminisztrátori" feladataira mintegy 2,2 milliót fizet ki a Miniszterelnökség. A kormányzati honlapon közzétett, augusztus végén aktualizált szerződéslistából kiderül az is, hogy a kormányfő tanácsadói bruttó 7 és 12 millió forint között keresnek évente.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Gyorsan változtasson a politikai nézetein,mert ha csak a gazdagokat támogatja elveszti a 2014 -es szavazást. Ahogy elfordult Ő a szegény és a középrétegtől.úgy fordulnak Tőle is el a szavazáskor. Annyit várj amennyit te nyújtani tudsz!
Mobil123
Hát ha megfogadná a tanácsom, akkor ingyér is adnék neki tanácsot!! Itt az ősz, és húzzon délre a vadlibákkal együtt, de tavaszra nem látjuk szívesen vissza , tehát nyugodtan maradhat ott ahol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.