Az Index portál összehasonlította Orbánnak az EU/IMF feltételeivel kapcsolatos állításait azzal a kormány által titkosan kezelt levéllel, amit az IMF-EU páros írt július végén, a hiteltárgyalások első fordulójának lezárása után, és amire hivatkozva Orbán Viktor csütörtökön bejelentette: így nem akarunk IMF-hitelt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Előbb érik utol a hazug Orbánt, mint a sánta kutyát.
human
Ha egy nőnek azt mondom, szebb vagy mint 10 éve, ettől elolvad. Pedig mindketten tudjuk, hogy ez így nem teljesen igaz. De erre a kis hazugságra szükség van, mert igény van rá.
A kemény fideszesek is tudják, hogy nem igaz a lista, de hinni akarnak benne.
overdose
Hazug disznó a facebookról is eltüntette aképeket magáról!hosszú a keze
sóher
Nem irt semmit hazug disznók! pávatáncos minden órában kitalál valamit nesze magyarok szivjatok,A facebookon magáról a képeket letöröltette!
sport50
szomorú,hogy ezt megteheti a mindig emlegetett nemzetével!!össze-vissza hazudozik ezzel annak a[megmaradt] táborának tesz eleget akik ellenzik az eut!!na és a jobbik barátnak.közben pedig emeli a minisztériumában dolgozók fizetését,gyarapítja a vagyonát ,az elvakult hívei meg még mindig nem látják!!nem is értem,ők hogy élnek meg!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.