Az átlagos személyi jövedelemadó (szja) teher 2011-ben 13,7 százalék volt az adóhatóság adatai szerint, 2,5 százalékponttal alacsonyabb az előző évinél. A legnagyobb jövedelem osztalékból született, és több mint 7 milliárd forint.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Én is többet kerestem tavaly egymilliárdnál.
Csak az a baj, hogy kétmilliónál többet nem találtam meg belőle.
Dr. Felipe
"A legnagyobb jövedelem osztalékból született" Mindjárt gondoltam hogy nem munkából.
gabrella
Ezt akarták pár ezren a rendszerváltás hozadékaként, hogy sok koldus,hajléktalan és kevés dúsgazdag legyen.
Rohadnának meg de azonnal.
Disznópofa
Nincs azzal semmi baj, ha valaki ennyit keres. Egészségére! Nekünk inkább az a bajunk, hogy a kevésből fizettetnek annyit, hogy az életszínvonalunk csökken, miközben próbálunk tisztességesen élni. Menet közben elérkeznek az emberek egy olyan pontra, amikor elkezdenek agyalni, hogyan lehet úgy pénzt keresni, hogy ne a kormányban élők fölözzék le a hasznukat...Sokszor elképzelem, milyen jókat röhögcsélnek szűk körön belül, hogy milyen egyszerű gazdagnak lenni, a nép pénzéből élni, miközben tönkre teszik az országot...szórakoznak rajtunk...egyszer viszont annak is vége lesz. A baj ott van, hogy mindegy ki van hatalmon, az összefonódás nagy, meg csak a színjáték folyik a tisztelt publikumnak, a paraván mögött meg megy az uram-bátyám. Nem kell megsértődni nekik, ha a taps elmarad...ripacsokat nem díjazunk tapssal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.