Pikniket szerveznek a Facebookon kísérőrendezvényként péntekre, Gyurcsány Ferenc Parlamentnél tartott éhségsztrájkjához. A 17 órakor kezdődő flashmobon a megjelenők a bukott miniszterelnök látótávolságában „kajálnak egy óriásit”, remélve, hogy a volt kormányfő, „amilyen jó fej”, a végén még lehet, hogy behívja a falatozókat „az ebédlőnek berendezett sátrába”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
" Gyurcsány blogokban és publicisztikákban rendre megkapja azt is, hogy míg az ő kormányzása előtt rendőrökkel kergették el a Kossuth téren táborozókat, addig ő nyugodtan, kordonok nélkül sátorozhat, nyilatkozhat, beszélgethet a Parlament oldalában."
Azért van némi különbség a tüntetés mikéntje között.
Elmentem megnézni akkor is, most is.
Akkor egy csürhe szart, hugyozott, randalírozott, az egész teret tönkre tették. Most kulturáltan csendben megy az éhség sztrájk. Van mobil wc és fürdő sátor is. Bárki odamehet beszélgetni a miniszterelnök úrral. A turisták is szívesen megállnak fényképezkedni, senki nem zaklatja őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Cinikus ,,,bohócok..-de reméllem sírás lessz belőle ! (valamikor ) Már szerveződik egy másik ,csoport akik ,,szarral,, fogják megdobálni a ZABÁLÓKAT !
Bubó
Mindezek hirek ellenére, gusztustalan az Facebook szerveződés amit itt akarnak tenni, legalább becsülnék meg a másik ember tenni akarását. Ő az első ember itt Magyarországon aki kultúráltan tüntet baltásORBÁN ellen.
silber13
@1951: Miért? Talán a csúti kelekótya Kossuth reinkarnációval kellene foglalkozni, aki mellesleg Demosthenesnek kényszerképzeli magát! :-)))
Dr plágium
@taglo: Remélem, nem lesz szar dobálás, vagy csak jelképesen.A baloldalnak meg kell mutatni hogy illik viselkedni.
Csizmás Kond
Gyerekek, Gyurcsány nem Orbán ellen éhségsztrájkol, hanem Bajnai ellen...
...ha nem értitek elmagyarázom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.