A külügyminiszter szerint az azeri katonatiszt átadásának ügyében jelenleg az a legfontosabb, hogy a magyar-örmény kapcsolatok rendeződjenek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Ha ez a felcsúti operett pávatáncos dönt , akkor minek ennyi miniszter , államtitkár és a többi csicska???
Egy titkárnő és a kérdés megvan oldva!!!( ebbe még a Clinton féle effektus is belefér !!!::))
Hellcat
@Mobil123: Lehet ha nem kapná meg mindenki a kis jussát akkor már palotaforradalom lett volna rég. De így, hogy a qrbán kiszolgálja a seggnyalóit, így minden halad szépen.
Mobil123
@Hellcat: Tehát akkor, most ott tartok megint, hogy mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk ezeket a sz@r rágókat élősködni a nyakunkon.
Hellcat
@Mobil123: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” - Széchenyi
Mobil123
@Hellcat: És ez milyen igaz. Csak sajnos mi még mindig beszariak vagyunk, hogy ezt a csürhét bunkós bottal elkergessük.
Hellcat
@Mobil123: A fidesz szeret fizetni ezért azért ezt tudod, Fizetett tapsolók, fizetett provokátorok stb. Most senki nem fizet felbújtóknak az ellenzékből szóval nemhiszem, hogy lesz valami...bár az Okt. 23 még tartogathat meglepetéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.