Nem kizárt, hogy a kínai Hainan légitársaság visszatér Budapestre, a magyar kormány pedig támogatja a Peking-Budapest járat újraindítását. A kabinet új tárgyalások kezdeményezésére is nyitott egy budapesti székhelyű új nemzeti légitársaság létrehozására - áll Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter írásbeli válaszában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Minek? Kinek?
Ez a "nemzeti" szó már annyira leamortizálódott, hogy már ha jót akarnának is hányingere van tőle az embernek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Mitől lesz nemzeti egy légitársaság?
Egyáltalán, mitől nemzeti, bármi ebben az országban az elszaporodott nemzetik közül? Lassan az a szó, hogy nemzeti, a legelcsépeltebb kifejezéssé válik.
bundi
mi lesz? hol lesz?
ezt nem értem. TALÁN, lesz peking budapest járat, és egy kínai légitársaság üzemelteti majd. de ennek mi köze hozzánk. nem írták sehol, hogy valaki létrehozna egy céget, ami a magyar nemzeté (?) lesz, bérelne gépeket, és leszerződne repterekkel. mert számomra egy légitársaság ezt jelentené. nem pedig azt, hogy egy kínai cég gépei ide fognak jönni.
Carpediem
@kkalman: Lassan már az alsóneműk is csak piros-fehér-zöld színű lehet, és nemzeti pelenkát - nemzeti bugyit - nemzeti gatyát fogunk hordani, nemzeti kenyeret és nemzeti vizet iszunk majd, mert többre úgyse futtttya!
Csődbe ment egy légitársaság! Na miért is??? Eladták egyszer sz..rért-hu..ért, na majd visszavásárolták milliárdokért... aztán szép suttyomban hagyták csődbe menni!!!
Nekem nagyon nem tetszik ez a bratyizás a kinaiakkal ...
Mobil123
@Carpediem: És nem lehet, hogy emiatt hagyták csődbe menni a MALÉV-ot?!!!
Darthon1
Én már ferde szemmel nézek erre az új légi társaságra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.