A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc csupán a médiafigyelmet keresi, amikor arra buzdítja a többi pártot is, hogy az utcára vigyék a politikát. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője pártja nevében azt javasolta a Demokratikus Koalíciónak, az MSZP-nek és az LMP-nek: tegyék azt, amire választóik felhatalmazták őket és vegyenek részt a parlament munkájában.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mis is mondott Orbán mikor nagygyűléseiket az utcára vitte. JOGINK VAN ELKERGETNI A KORMÁNYT HA NEM TETSZIK AMIT CSINÁLNAK !!! Tehát ne sírjanak ha a nép Őket akarja elkergetni. Mert nekünk meg jogunk van az élethez a boldogsághoz és a megélhetéshez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Azelőtt az mszp pártbanyája hajtotta ugyanezt, most a fideszé. Egyik kutya, másik eb. Csak néha helyet cserélnek, egyszer az egyik ugat bentről, aztán a másik.
kukac50
A Népnek sem teszik az utcai politizálás! Mivel a politikusaink alkalmatlanok a feladatukra már csak az egyharmaddal,akkor ha nem igazságos a Fidesz döntése törvénye,vagy olyan politikusok mint Varga István aki a Nőket megalázva beszélt a parlamentben,akkor jogosan politizálunk az utcán boltba vagy bárhol.
Varga elhagyta a gyerekeit feleségét,akivel Bács-kiskun Megyébe költözött nőnek a férje miatta lett öngyilkos.Ha csak ilyen politikus jut a Fidesznek ha nem rúgják ki Önként mi majd az utcáról segítjük a leselejtezését!
NEM A FELJEBB JUTÁSÁT!
jancsik68
@kukac50: Mostmár érthető Varga parlamenti süketelése.Ilyen az igazi keresztény ember.Hülye vagyok,strici vagyok,de majad az Istenke megbocsájt,Elmegy majd a templomba meaculpázni.
szaboria1
Tetszik vagy nem tetszik azt kapják vissza amit anno Ők is megtettek.
marlin
Az, hogy a Fidesznek tetszik, vagy nem tetszik nem releváns!!
A kérdések, hogy lesz-e Forró Ősz, milyen események várhatók, kik lesznek a szereplői, és miért kerül sor ezekre a demonstrációkra??
dr. prédikátor
Ha nem tetszik a fütyesznek az utcai politizálás EL LEHET MENNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.