OKJ-s tanfolyamokon képezne ápolókat a magyar egészségügy számára akár 8 osztályt végzett tartós munkanélküliekből a kormány. A miniszterelnök főtanácsadójának víziója szerint velük pótolnák azokat a magasan képzett, nyelvet beszélő ápolókat, akik egyre nagyobb számban hagyják el az országot.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@QQCSI: egyébként, ha valaki a nyolc általánosnál nem tudott többet megcsinálni, akkor mikor 18 év volt a tankötelezettség. az miért tudna most sitty sutty megcsinálni egy ilyen iskolát, mert nagy az esély rá, hogy írás. olvasási, szövegértési, számolási problémái lehetnek. legalább is szerintem
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@sziráki ágnes: Ez is gond, ha nincs hátszele nagyon nehéz munkát találni, ha csak nem valami nagyon hiány szakmában keresne állást. MESZK honlapján fent vannak az aktuális állások.
www.meszk.hu/hirek.aspx?web_id=&cid=317
adsl70
@darwin: Vannak tévedések a diplomások a vezetők akik nem igazán vesznek részt, bár aki ápoló az mindenben kompatenciája... Magyar betegség a diplomásnak nem szabad pelenkázni, de ha kell tegye meg ez nem Pláza. Normális helyen ilyen kérdés fel sem merülhet.
silber13
Halk véleményem: ez a felvetés nem más, mint egy már beteges bizonyítási vágy. Bizonyítani, hogy megfelelek a főnök elvárásainak, bizonyítani, hogy milyen konstruktív vagyok, bizonyítani, hogy megdolgozom a tetemes fizumért, és bizonyítani a feltétlen lojalitásomat mindenféle főnökök agyából kipattant hülyeségek halmaza ellenére. És fortélyos félelem igazgat, hogy 2 hét múlva is erre a munkahelyre jöjjek be reggelente.
diktátor
Gazdagékat meggyógyítják a magánklinikán, diplomás ápolókkal.
Aki " ..annyit is ér...", annak marad a nyócáltalánost végzett ápoló.
sza
@adsl70: Kösz, de egyik sincs a környéken! De majdcsak akad valami...-:)
adsl70
Na nehagyjuk lesülyedni aktuelis ez, már csak a miskolci sutyorgást hallani indul ott is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.