Ezt kérte a Jobbik a Csongrád megyei közgyűlésben. Vajon lehet-e példakép egy törvényen kívüli bűnöző, akit a kommunisták mitizáltak? A szlovák kormányfő megpróbálta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
te gábor! én nem azért szavaztam rád!!! hát mi az anyádért ilyenekkel foglalkozol,mikor emberek döglenek éhen,fagynak meg.ezért akartál bekerülni?tudod mit fogsz te kormányozni?szamarat a tömjén zsolesz f...ra!!!miért nem szervezel mindjárt egy missziót,dózsa györgy tüzes trónját felkutatni?elmész te az anyádba!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Hát szerintem Horthy, Szálasi mellett Ő is elfér.
a Pepita
Egy finom kis temetés, az nagyon hiányzik most! A szlovákoknak lehet, hogy Jánosik a példaképük, - az egész országukat úgy lopkodták össze - de nekünk tán nem kéne ez a Rúzsa Sanyi példaképnek. A Jobbiknak lehet, mert hol börtönben volt, hol bujkált meg lopott. Az sem igaz, hogy csak a gazdagoktól, kirabolta bizony a szegény zselléreket is ha tehette...
kumming
@alfás: Na ugye. Valami hasonlókat mondtam én is jó pár hónapja. Aztán mi lett? Repültem mint egy turul madár. Sajnos a JOBBIK-ban is értik a kritikát, csak nem szeretik.
silber13
Ha lenne annyi vér Vona Gáborék és a Jobbik pucájában, mint amennyi nincs, hát hozassák haza pl.: Bem apó hamvait, legyőzve a nehézségeket. Bem is volt annyira jelentős személy, mint Rózsa Sándor
kopeba
Szobrot is érdemelne , inkább mint Horthy
rézfánfütyülős
Torgyan kolléga hozzászólása hová tünt?
Hírolvasó programmal olvasva minden megjegyzés, beírás előkerül!

"Hozzák haza Rózsa Sándor hamvait!
Dátum:Ma 11:52
Szerző:torgyan
Cseréljük el Eva Varholíková Rezesová hamvaira!!!
A hír megnyitása"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.