Botrányosnak minősíti Lendvai Ildikó szocialista országgyűlési képviselő, az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja, hogy az Országgyűlés emberi jogi bizottságának mai ülésén a kormánypárti többség nemmel szavazott két szocialista képviselő indítványáról az egyházi törvény módosítására.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@1951: nem nyúlták le sajna, ez is csak olyan propagandaszöveg, mint a téged megkárosító külföldön dolgozó orvos, a naplopó tanár, és a 35 éves nyugdíjas rendőr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@1951: nem nyúlták le sajna, ez is csak olyan propagandaszöveg, mint a téged megkárosító külföldön dolgozó orvos, a naplopó tanár, és a 35 éves nyugdíjas rendőr.
szaboria1
@1951: Látszik te is azok táborába tartozol akiket a fidesz duma jól meg vezetett. Ha nem vennéd észre most derülnek ki a nagy fideszes hazugságok. Már az első ciklusukat is végig hazudták.Nem csak mi magyarok lettünk áldozatai a 2008-as gazdasági válságnak. A fejekben kéne már rendet tenni. Teszem ha akkor Orbánék lettek volna hatalmon akkor most mit szajkóznának vajon.
overdose
@1951: Nem mondom hogy az mszp nem csinált semmit, kár hogy hétfőn éjjel nem hallgattad mit mesélt egy fideszes : hogy a lenyúlt vagyont úgy bebetonozták ami átláthatatlan.Ehhez mit szólsz? saját társuk mondta,lesz később ebből balhé.
silber13
@1951: Gratula magasröptű eszmefuttatásodhoz, amely részedről inkább szellemi (?) ámokfutás. Egy dolgot azért megemlítenék, hátha kifelejtetted a nagy átkozódásodban. A lenyúlásokban a csúti, mélynövésű tanyasi grafomán atamánod első kártevő cselekedetei során (1998-2002) a legelőkelőbb helyet harcolta ki, Ő aztán tényleg akkor tollasodott meg családostól együtt. Nem ártana, ha emlékeznél erre. Már ha képes vagy rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.