Mága Zoltán büszke, hogy ő is ott lehetett a legendás futballista, Kocsis Sándor újratemetésén, és elkísérhette a hozzá méltó nyughelyére, a Szent István-bazilika altemplomába. A hegedűművész azt mondja: az igaz magyarok mindig hazatérnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
Mága úr, az igaz magyarok el sem mennek. Ezt illene tudni. De mit várhatnánk egy ilyentől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
@rézfánfütyülős: Ha az internetre belép valaki, már azt is tudják milyen színű gatya van rajta, vagy épp mit kajál a gépen.. - LOL - úgyhogy nyílt titok az életünk. Ez az internet.. - ha valaki nagy-nagy inkognitóban akar maradni, az vagy internetházból netezik, vagy be se kapcsolja a masinát.. - ez a 21. század.. - a következőben már gondolatolvasó masinák lesznek, nem kell nekünk itt gépelgetni, elég, ha ránézünk a képernyőre, és már meg is jelenik írásban... LOL-LOL
silber13
@Csizmás Kond: Bencsiket is ide sorolnád?
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: néhány gondolat bencsikről..., nem a kedvenc újságom, de ha csak egy irányba néz valaki, akkor ne bírálgasson.
kuruc.info/r/26/15577/
KöBüKi
Hazajött mert itthon villogni akart.!Odakint a kutyát sem érdekelte hogy mi van neki mint vagyon.!!!
Akik kitelepülnek és megtalálják számitásukat,azok nem jönnek haza.!Mert a keresetükből bármit megtehetnek,itthon meg kinlódnak.!A kint dolgozóknak kitárul a világ.!
Kérem tehát a hülyeséget mellőzni.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.