Elkészült a legnépszerűbb OKJ-s képzések toplistája. A sorrendet a mérlegképes könyvelő képzés vezeti, a pénzügyi-gazdasági témák mellett pedig egyre népszerűbbek az olyan, termelői szektort kiszolgáló, gyakorlatorientált képzések is, mint például a különböző gépkezelői tanfolyamok. Mivel jövőre jelentősen átalakul az OKJ-s képzések rendszere, és a tanfolyamok nemcsak hosszabbak, de költségesebbek is lesznek, ezért azoknak, akik fontolgatják a beiratkozást, érdemes még idén ősszel belevágniuk a tanulásba....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Drágább, hosszabb tanfolyamok, tizenévesek ovijává alakított szakmunkásképző, hajrá oktatás.
adsl70
@csikknorisz: borzalom olyan baromságok vannak benne, hogy nem is értem talán valakik tényleg érdekeltek abban, hogy ne lehessen normális szakmát tanulni???
adsl70
moduláris képzés a csúcs :) az elv jó, mert nyugat is hasonlóan oldja meg csak nálunk valahogyan mindig elszurják...
csikknorisz
Azok a romkocsmák félhomályában merengő CNC-marósok, ugye, Orbán úr? Nem kellenek nekünk ilyenek. Úgyis csak kimennek a németekhez. Más se kell. Se fodrász, se kőműves, se csőszerelő, se ács, se kárpitos, se asztalos, se szobafestő, züllesszék le zéróra az ő képzésüket is, vagy pedig tegyék kurva drágává. Minek ezek? Ott ülnek a romkocsmák félhomályában csak, és Orbán bukásáról álmodoznak. Ilyenek ezek. Legyen még több megélhetési politikus inkább, s a haza fényre derül.
adsl70
meg ha beteg leszel gyorstalpalós eü-s látja el a bajodat a SBO-n :) na az szép lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.