Mesterházy Attila elmondta: az MSZP ezt szeretné, mert akkor van nagyobb esély a győzelemre, ha a demokratikus oldal összefog, de az LMP nem hajlandó együttműködésre más parlamenti pártokkal. A szocialistáknak ezért készülniük kell arra is, hogy egyedül győzzék le a Fideszt - fűzte hozzá. Az MSZP elnöke szerint a 2014-es választásnak lesz a legnagyobb tétje 1990 óta, mert az Orbán-kormány "szétverte a jogállamot és tönkretette a gazdaságot", ezen a politikán pedig változtatni kell.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@KöBüKi: Milyen érdekes most nem ég Budapest nem ordít senki, csak üresek az utak,utcák, házak, dolgozni sem jár szinte senki, de semmi érdemleges reakció.
Január
@orogordog: ..., mert azok a politikai erők, akik anno szervezték ezeket a felfordulásokat, jelenleg nem érdekeltek a felfordulásban.
entero
@Dr. Felipe: 4 év Fidesz, 4 év Mszp? Majd ugyanez a végtelenségig? Az Mszp nem alternatíva, hanem egy már leszerepelt banda. Nem kellenek ide újra. Sajnos újabban a Fidesz is ámokfutásba kezdett, borzasztó az is ahogy a KDNP teret hódít magának, lassan már minden felett ők rendelkeznek, ez már kezd nekem sem tetszeni.
kkalman
@entero: Sajnos nincs más alternatíva. Úgy látszik, marad a váltó rablógazdálkodás. Ez ennek a sok tetű politikusnak kedvez, mindegy milyen a színe, az ország meg eközben a középkorba süllyed vissza a sok országmegváltó ötletelés nyomán.
ottó-mottó
Elèg a népet nyomorító,hazug bandàkból! Nem hiszem el, hogy ebben az orszàgban nincs olyan az ORSZÁGÉRT tenni akaró lelkiismeretes politikus akire rà lehet bízni az irànyítàst.
töky
ottó-mottó
biztos , hogy van olyan lelkiismeretes politikus, aki az országért akar tenni. Egészen addig, amíg hatalomba nem kerül, utána meg már szarik az országra, meg mindenkire. Erről sok példát tudnék felhozni sajnos. ( lehet én is ezt tenném, ha olyan helyzetbe kerülnék, ki a f@sz tudja , de nem kerülök ilyen helyzetbe az istennek sem...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.