A szarvasmarha-ágazatban komolyabb fejéstechnológiai fejlesztésekre lenne szükség Vas megyében, hogy jó minőségű alapanyagot tudjanak biztosítani, a beruházásokra viszont nincs elegendő pénz - közölte Lukács Zoltán, a Vas Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának mezőgazdasági főfelügyelője az MTI-vel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Nos akkor most aztán végképp elmegy a kénköves picsába mindegyik gazember!!!
Hogy lenne pénz,amikor a legolcsóbb 2.8-as tej / tejszerü készitmény,tejital stb./ is 180 ft/ liter,miközben a gazdák a 4.3-as tejért talán ha 80 ft-ot kapnak.!!!
Mindenütt a zsivány,tolvaj kereskedő banda grasszál,mikor az isten haragjába veszik már észre.!MEGBOLONDULT MÁRA MÁR MINDENKI???
batukán
Tehén akarok lenni pénzhiányom van és nem akarom, hogy fejjenek!!!
bundi
@KöBüKi: mondjuk én 1 fontért veszem a 4 pintes (2,2 l) 4%-os tejet, és ez nem a legolcsóbb. lehet hogy a magyar marhákban (birkákban) van a hiba?
KöBüKi
@bundi: Irásod alátámasztja amit irtam.!
A zsivány kereskedők teszik ilyen drágává.!!!A magyar marhákkal és birkákkal viszont óriási baj van.MÁRMINT AZZAL A 2/3-AL AKIK EZT A GAZEMBER CSÜRHÉT HATALOMHOZ JUTTATTÁK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.