Azonnal felül kell vizsgálni a földbérleti pályázatokat Ángyán József fideszes parlamenti képviselő szerint azért, hogy "az oligarchák helyett" a kis- és közepes gazdaságok jussanak földhöz Magyarországon.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Amint az egyszerü ujságolvasó látja, országunk vezetése megveszett. Vadul belevágott a már régóta tapasztalatokat szerzett modern kapitalisták játékába és gyorsan felvette a legaljasabb módszereket is. A MOL Horvátországi üzletszerzése is kitűnő példája ennek. A gátlástalanság, a politikai kultúra teljes hiánya, a lealjasúlt vagyonszerzés az élet minden területén, a manipulációk a pénzpiacon, és a hatalom minden szinten történő hosszútávú biztosítása gusztustalan és brutális. Valamire azért mégis jó. Ha ennek egyszer vége lesz, így , ilyen mentalitással kormány még egyszer már nem tud tobzódni a kétharmadjával sem. A tanulság sajnos nagyon drága, de tanulság. Az ország érdekei ellen való minden lépése ennek a most regnáló hatalomnak.Ezt csak egy nagy többségi leváltó szavazótömeg lesz képes lenullázni és mindent vissza az eredeti állapotába, ahonnan talán okosabban lehet újra irányt választani. Ángyán József pedig legyen most már következetes, kitartásához erőt és egészséget kívánok. A vidék leszakadása a főváros felborulását is maga után vonja. Ha a paraszt nem szánt, vet, arat, a polgár nem eszik. A multi szupermarketek persze egy ideig még etetik a panelpolgárt, de előbb vagy utóbb bekövetkezik a " hogyan tovább" állapot. Meg kell mutatni az ország elferdült gondolkodásu rétegeinek, hogy a termőföld megművelése sem nem alávaló, sem nem megalázó, sem nem piszkos, sem nem kivihetetlen egy olyan mai társadalomban mint a miénk. A lengyel nagyváros művelődési főosztály vezetője, szombaton és vasárnap felül a traktorára és műveli a földjeit, eteti a több száz tehenét munkásaival együtt, hétfőn pedig külföldi partnereivel a kultúra és az európai műveltség kérdéseiről tárgyal. Eszébe sem jut, hogy milyen büdös volt még egy nappal előbb az istállóból kijövet. Nálunk ez nem így van, a kényelem teljesen kitölti a gondolkodásunkat. Nehéz lesz ezt helyreállítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.