Egy év alatt 1,5 százalékponttal 13,8 százalékra emelkedett 2011-re a szegénységi arány Magyarországon. Más szóval, a szegénységi küszöb alatt élők száma 152 ezer fővel 1 millió 363 ezer főre bővült. Súlyos...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Szörnyű és nem statisztika.!A magyar valóság: - 6 millió szegény ember van,ebből 4 millió mély szegénységben él.!Ez sokkal inkább valós,mint a statisztika!!!
És ez a szám 3 szor rosszabb mint 2010 előtt volt.!
A gazdaság az utóbbi négy évben elindult lefelé,az utóbbi két évben pedig lenullázódott.!
Nyilván ez az oka a megháromszorozódott szegénységnek,de lesz ez még több is,ha továbbra sem a gazdaság elinditása a cél,hanem az emberek tönkretétele.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@verőce21: Rendben!De igazából nem tudom hogy a nyugdij kapcsán hogy kerülök szóba.!Azonban ha már itt tartunk.!
Én mint okl.fémkohász,aki hosszú évek óta müvelem a szakmát,pld.jogosult lettem volna 5 évenként egy év korkedvezményre,már nyugdijas lehetnék,de eltörölték,sőt megemelték a korhatárt.Mi még az átkosban nőttünk fel és dolgoztunk,amikor a fémkezelő anyagok kiválóak voltak ugyan,de rendkivül ártalmasak.!
Az orbánc és társai valaga is annál a szénnél melegedett,amit azok a bányászok fejtettek és küldtek a felszinre,akik alól most egy intéssel kirugta a ssámlit.!!!
sza
@verőce21: Itt mindenki elmondhatja a véleményét! Azért védik mert ők így látják jónak . Te nem , de ettől még neked is és nekik is lehet igazuk! Meg kell nézni minden ember szempontjait amivel kialakítják és megvédik az álláspontjukat! Nincs olyan ország a világon ahol minden ember elégedett lenne! Azt hiszem ezt nevezik politikának... De nem kell felhúznod magad! :-)
sza
@entero: Ja ! Annyi a különbség közöttünk hogy én bevallom? Sose tagadtam ... :-)
verőce21
@KöBüKi: Véleményem szerint ismét vissza-szivárognak majd ezek a "korhatár-kedvezmények", de ők akarnak majd kegyet osztogatni. Persze ez neked már lehet, hogy késő lesz. :)
gergely
Minden tizedik?
Minden tizedik járt jobban!
qxy
Éljen Orbán! Éljen Éljen Éljen ! ! Minimálbérből és ha kevesli csak hozzám jöjjön panaszra Majd én orvosolom a baját. Ott is ugrani fog ahol nincs árok. Csak egyszer kerüljön a kezem közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.