A forint jelentős erősödéssel kezdett pénteken, míg a régiós devizák gyakorlatilag stagnálást mutatnak az euróval szemben. A forint hirtelen erősödése nagyrészt Matolcsy György bejelentéseinek köszönhető.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Jaj, most jöttem vissza, már reggel óta lepkehálóval fogdosom a szárnyaló forintot...ha sok szárnyat sikerül még összegyűjtenem, felülök rá és meg sem állok ...hol is?
Carpediem
@batukán: Szaladgálj még egy kicsit a szárnyaló forint után...hihi, jót nevettem! De kérdem én: mi a jó büdős nyavalyára verik itt a nyálukat...?, mi a jó fenét képzelnek ezek, hogy megérik a 2014-et??? Bízom a magyar ember józan ítélőképességében, és harciasságában... különben honfoglaló őseink forognak a sírjukban!
batukán
A buta nép semmiből sem tanul. Az okos nép tanul a múltjából...a kicsit okos a jelenből, a nagyon okos már a jövőbe lát.
Az, hogy mi hová tartozunk, megmutatta a 2010-es választás...
sport50
várjuk ki a végét!!!ez még csak egy bejelentés volt,majd amit tesznek!!!de miért is kell a megszorítás matolcsy" úr"???és megint a szegényeken csattan!!!ők meg élik világukat a nagy fizetés,több gyerek több adókedvezmény,stb.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.