Ellencsapásnak szánták. (Fotó: shutterstock) Az izraeli légierő csapást mért három Gázai övezeti célpontra szombat hajnalban, válaszul arra, hogy előző este egy palesztin területről kilőtt rakéta csapódott be egy dél-izraeli településen - közölte az izraeli hadsereg illetékese. Az izraeli repülőgépek "terrorista tevékenységben érintett helyszíneket" vettek célba, kettőt a Gázai övezet északi, egyet pedig a térség középső részén. A csapás válasz volt az Izrael déli része elleni rakétatámadásra - írja a közlemény. Az izraeli rendőrség szerint a palesztin rakéta Netivot falu egyik épülete mellett csapódott be péntek este, de nem okozott jelentős kárt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Horizont: Én - ha magam maradok - sem értem az arabokat.!!!
Már réges-rég le kellett volna takaritaniuk israelt.! - a történelem szinpadáról.!!!
KöBüKi
@Horizont: Én ezekkel a tényekkel tisztában vagyok,de azzal is hogy az arabok sem állnak rosszul,pláne Iránnal a hátuk mögött.!!!
Csizmás Kond
Egyre világosabbnak tűnik, hogy Izraelt nem azért hozták létre, hogy a zsidóknak legyen hazájuk, hanem azért, hogy a fegyverkező nyugatnak legyen egy támaszpontja az arabokkal való állandó vitájában, sőt annyira sikeres az egész, hogy már Izrael nem csak táppont hanem maga a támadó fél.
Pilóta
Miért is kell az USA-nak a háborúskodás?!
Nyilvánvalóan gazdasági érdekből, elvégre a hadiipar csúcságazat!
Aztán produkálják a romhalmazokat, amiket meg ugyebár fel kell majd támasztani hamvaiból.
E céljaik eléréséhez pedig találnak mindig, bush-féle háborús bűnösöket, és hozzájuk cinkosokat!
KöBüKi
@Horizont: Az arab egy fanatikus nép.!!!Ezért nem értem őket.!Kiválasztott népre meg nincs a világban szükség.!Már az USA-ban is egyre jobban tele vannak az ami nép tökei a
zsidókkal,és más országokban is.!!!A szabadkömüves szövetség vezetői és fiai egyre jobban átszövik a világgazdaságot,és ez enyhén szólva sem jó.!Itt van pld kertészimre
a maga béna sorstalanság-ával.!
Nobel-dijat kapott hátsó nyomásra egy olyan "dolgozatért",amellyel bármelyik koszorús irónk a fenekét sem törölné ki.
Agymosó ponyva.!!!
marlin
@Horizont: Én anno. azon voltam felháborodva, hogy egy a fasizmus menekültjeiből, áldozataiból verbuválódott állam elfasizálódik!! Aztán rájöttem, hogy nem érdemes foglalkozni vele, mert nem úgyse értek az egészből sok mindent!! Manapság amiatt van rossz érzésem, ha olvasom, hogy az arabok megöltek x embert, az izraeliek megöltek y embert!! (Miért is??)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.