A miniszterelnök szerint, ha pártja megnyeri a 2014-es választást, hat év múlva Magyarország olyan hely lesz, ahová a külföldre vándorolt összes magyar fiatal haza akar majd térni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Nem, nem jönnek. Menekülni fognak. Addig, míg a határon túli és az áttelepült magyaroknak nagyobb a becsülete, mint az eddigi életüket itthon tengetőknek -akik ma itthon hátrányos megkülönböztetésben részesülnek-, biztosan nem. Nem az a baj, hogy segítjük a határon túli magyarokat, hanem az, hogy saját hazánkban bánnak velünk méltánytalanul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Ha a füttyögők nyernek,azok is elmennek,akik még gondolkoznak.!
sza
@Rézangyal: Arra hogy a következő kormány ne a kisebbségi fiatalokba tömje azt a pénzt amit azokra is költhetnének akik dolgozni akarnak! Arra hogy az én és a több millió dolgozó meg legyen fizetve, ne az aki nem dolgozik csak gyerekeket nevel. Arra hogy annyi fizetése legyen egy családnak hogy ne kelljen családi pótlékot adni , de másnak se! Arra hogy , ha beteg a gyerekem és fizetem a tb akkor a gyógyszerre ne menjen rá a havi jövedelmem fele...
kkalman
Persze! Hazajönnek a pörköltre, meg a Túró Rudira. Vendégségbe!
nehogymá
kimegy mert azt akarja hogy ha már neki nem de a gyerekeinek jobb legyen.már nem ugy van mint a cucurizmusban hogy kiment dolgozni páévre aztán hazajött megvette a lakást kocsit volt egy munkahelye aztán már eléldegélt.ennek löttek .családostul mennek a gyerekek ott járnak iskolába itthon nem sok esély még egy jo szakmunkásképzöre se.elkezd egy iskolát és egész más néven fejezi be.pld az én lányom gimnáziumba tanult de szakközépbe végzett annélkül hogy egy centit arébb ment volna.összevonás
Kutyafüle
@kkalman: Már nem jönnek haza. Évek óta kint laknak, családot alapítottak, sok helyen már gyerek is van. Mi köti ide őket? Néha egy kis nosztalgia. Legfeljebb Karácsonykor, ha kapnak szabadságot, akkor jönnek. A szülőkkel tudnak naponta csetelni, Nyáron kiviszik a szüleiket egy hétre, így legalább azok is nyaralni tudnak valahol. Már nem vonzó a Balaton sem, lemennek a tengerpartra. Érdekli is őket az Orbáni süketelés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.