Akár már a nyomozás során elérhetetlenné lehetne tenni bizonyos súlyos bűncselekményeket megvalósító weboldalakat a kormány tervei szerint. Az új Btk. hatálybalépését előkészítő csomag alapján először a tárhelyszolgáltatót szólítanák fel a jogsértő tartalmak elérhetetlenné tételére, de ha az nem lép - például azért, mert külföldi a szerver - a hazai internetszolgáltatókkal blokkoltatnák az oldalt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Vagyis ahol még igazat mondanak azt gyorsan betiltják, nehogy a hülye polgár túlinformált legyen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Szerinted India, Pakisztán Korea, Kína, Oroszország, Amerika, Izrael nem fanatikus ?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Ugye még számodra sem kell ecsetelnem, mire képesek a vallási fanatikusok.
Ha nem érted a lényegét , kár.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: de értem viszont ezzel azt is elárultad, hogy te is érted csak szégyelled bevallani, hogy az atombirtokosok egytől egyig fanatikusak.
kumming
@Csizmás Kond: Igy van, egytől-egyig fanatikusok. Akkor gondolom neked sem hiányzik egy újabb, ahol örömmel és dalolva képesek a testükre kötözött bombát felrobbantani. Szerinted egy ilyet érdekel, hogy az éppen miféle bomba? Allah nevével az ajkán az atombombát is felrobbantja.
Csizmás Kond
@kumming: ..miért neked nem mindegy hogy aki felrobbant a kínai vagy pakisztáni netalán iráni volt ?
jancsipapa
Nem a szívem csücske a Kurucinfo ,de botrány lenne fellépni ellene. Végül is csak a stílusába lehet belekötni . A tartalmába nem nagyon . (Persze így "megszüntethető" lesz a cigány bűnözés . Amiről nem tudok ,az nincs is.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.