Elszakadt Európától a budapesti börze, ugyanis a befektetők pillanatok alatt lejtőre lökték a BUX-ot azt követően, hogy Matolcsy György újabb kiigazító csomagot jelentett be, melynek egyes elemei az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@gergely: A Matolcsy féle tündérmese !
Disznópofa
@nyanya001: Ezt kell nyomatni mindenhol, mint ahogyan tették ők is a hazudtunk éjjel...autókkal kell szaladgálni és egy hangszóróval a tetején kell nyomatni a városba és falvakba...:-)))Orbán egyet értésével...:-)))
szaboria1
@nyanya001: Azt nevettük a párommal a déli híradóban amikor bejátszották Matolcsyt, szét eset a képe a hangja is elcsúszott a szeme meg rángatózott.
nyanya001
@szaboria1: Rángatózzon az egész teste amíg csak él
ez a rohadék !
adrenalink
"...az EB korábbi közel 400 MFt kiegészítést nem tartotta elégségesnek" főleg, hogy a Bandzsa Halandzsán kívül mindenki látja, hogy ennek jó, ha a fele befolyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.