Tizenhárom millió forintba került, hogy repülőgépet béreljenek Orbán Viktor (49) miniszterelnök és a kísérete számára – közölte a Vasárnapi Blikk kérdésére Havasi Bertalan. A kormányfő szóvivője hozzátette: a magángépre azért volt szükség, mert menetrendszerinti járattal Orbán nem ért volna át Bukarestből, az Európai Néppárt kongresszusáról Brüsszelbe, ahol az Európa Tanács megbeszélésére várták. VB-információ

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Deane: mondjad csak mondjad. sőőőt a holdról hozatta a pizzáját... szánalmas vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
manocska1
Itt arra van pénz amire Ők akarják.!!!
gergely
Bárcsak úgy repülne,ahogy én gondolom...:))
entero
@dzurinda: Ha jobban belegondolsz ez uszítás a lap részéről. Felesleges ugyanis jelentéktelen vagy általános dolgokról beszámolni az embereknek.
dzurinda
@entero: "Felesleges ugyanis jelentéktelen vagy általános dolgokról beszámolni az embereknek. "

Felesleges? Jelentéktelen? Hát, ez is egy vélemény, te tudod... Azért megnéztem volna, hogy mondjuk 2007-ben hogyan reagáltál volna egy hasonló 13 milliós repülésre... Gyanítom, habzana a szád.
Proli
@entero: Nekem a választónak még arról is tudnom kell, ha Orbán nem tud reggel fingani!
Ha az adóforintomról van só akkor meg végképpen!
entero
@dzurinda: Ha jobban megfigyelted, annyira nem tajtékoztam egyszer sem Gyurcsánnyal kapcsolatban. Meg van róla a magam véleménye, és ennyi. Minden miniszterelnököt megilleti az a jog amit most Orbán fel is használt, Gyurcsánnyal nem ez volt a probléma. Egészen más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.