A kompromisszumos rendszerváltozás a mai napig kísért - mondta Kövér László az Echo Tv Napi Aktuális című műsorában hétfőn este. Az Országgyűlés elnöke - a felvételről sugárzott interjúban - arról is beszélt, hogy méltóságteljes és nyugodt ünnepre készül október 23-án.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
rosszul emlékezik szegény,mert azt már nem mondta,hogy a vezére buzdította a népét!!!érdekesen azóta nincs ilyesmi,hogy ők vannak kormányon,és kedveznek a jobbiknak is!!!biztos voltak túlkapások,de azért nehogy már magától gyulladt ki a tv székház,a kocsik,indult el a tank,jöttek fel a kockakövek az útból!!!
szaboria1
@sport50: Nagy amnéziában szenved az egész fideszes bagázs Laci úrfi is elfelejti nagyobb MSZMP -volt. Gyurcsány az csak egy mezei kisz titkár volt majd KISZ KB. titkár 2000 tól politizál. Még mindig nem értem mitől félnek ennyire tőle.
kedwes
@szaboria1: Arról meg "őszintén" elfeledkezik, hogy ő maga milyen nem alacsony posztot képviselt anno, ahonnan startolt mint a vezére is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.