Ötvenhat a legigazibb élő ünnepünk, ez az az esemény, melyből a mai Magyarország és mai politikai rendszerünk gyökerezik – jelentette ki a Fidesz alelnöke a forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen, Szentesen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Mé nem mindjárt a MOHÁCSI VÉSZT IS rájuk "lőcsölöd lala.!!!
Szerintem bukásotok előtt jobb ha menekülsz,mert Debrecenben agyon fognak verni ahogy látom a hangulatot.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Koserlala kezelőorvosát is felelősség terheli mert nem adott még rá kényszerzubbonyt.
vukkocska
@rézfánfütyülős: Jé.. matekos vagyok, tehát racionális. Tudom, hogy ez plágium :) De tök nem emlékszem, hogy megemlítettem a JATE-t. Lehet, hogy már nem is vagyok olyan racionális? Mert aki felejt az így jár. :)
KöBüKi
@Pálinkafőző Rézüst: Sajnos Én sem!
szaboria1
Kezd Kósa is megzavarodni tőle sokkal fiatalabbak vannak már az MSZP.-be lehetne tárgyilagos még a Lendvai is hátulgombolós volt 56-ban.
honeykiss
Hátrafelé megy mint a rák, csak azt nem értem minek...
silber13
Kósa Lajcsi! Te rettentően "hülye-primitivus maximus!" Tanuld meg már végre - bár reménytelen próbálkozásod lenne - hogy a mostani MSZP-t pontosan annyi felelősség terheli az 1956-os események miatt, mint önkormányzati képviselőid füle hallatára megtett velőtrázó kinyilatkoztatásod szerint Füst Milánt a "Caligula helytartója" c. mű "megírása" miatt, amit egyébként - úgy rémlik - valamilyen Székely János féle író hozott össze! Istenkám!! Laja! Hogy te milyen primitív, műveletlen bunkó vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.