Mit tapasztalok ma Magyarországon? Az emberek nagy részének kilóg a feneke a gatyájából. Jelenleg több mint 150 ezer lakáshitel van felmondva, azaz több mint félmillió polgártársunkat bármikor kitehetik az utcára. Az infláció az egekben, egy kiló kenyér 200 Ft felett, az üzemanyag 430 forint, egy liter étolaj 500 forint. Eljutottunk oda, hogy a nyugdíjasok nem kapcsolják be télen a gázfűtést, inkább fagyoskodnak. A tanároknak már 4 éve nem volt fizetésemelés, de Fidesz gondoskodott arról, hogy idéntől 10000 forinttal CSÖKKENJEN a bérük, mert ugye, a nem jár senki sem rosszabbul adórendszerrel az alacsony keresetűek rosszul jártak. De tűrtek, mert jön a pedagógus életpálya modell, bármi legyen is az. Gondolom béremelés volt ígérve. De most nem lesz! Egyszóval szegényedés, lecsúszás mindenütt.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Nos, el lehet olvasni, és meglehet válaszolni a kérdéseket..Már aki tudja a válaszokat.
overdose
Jól tudod feltetted a kérdést? ki fogja megválaszolni az Orbán biztosan nem !
honeykiss
Hát a kérdés megválaszolatlan marad, mivel jelenleg senki nincs aki elfogadtató magyarázatot tudna adni...de a fotót nézve ez a Viktor állandóan vakaródzik mi lehet az oka?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.