Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága kedden este azt kezdeményezte, hogy a jegyző, illetve az általa megbízottak minden választásra jogosultat személyesen keressenek fel a választási regisztráció ügyében. Az is kiderült, hogy a kormánytöbbség eredeti javaslatán változtatva mégsem tenné lehetővé az egyesületeknek a parlamenti- és EP-választásokon való indulást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Nem kell várni választásig,mert ezek a senkik mindent el akarnak követni hogy csak ők legyenek hatalmon,bvolt már ilyen más országban is el kell zavarni őket!
coyote3
Srácok ennyire nem kéne rinyálni máris!!!
marlin
Nem is most fognak indulni, ill. jelölteket állítani, hanem majd jó egy év mulva!!
Nagyon b@ssza ennek a kapafogú kiflitolvajnak a csőrét, hogy nem ismerik az "Együtt 2014 forgatókönyvét"!!
Ekézi a szerencsétlen a Bajnait, de fogalma sincs róla a buta pincérlánynak, hogy mi a Bajnai feladata a jelen felállásban!! :))
csapnivalo
Ugyan mááár... Mindenki a húsosfazék közelébe akar kerülni :D
Az lenne a tiszta, ha egy "kétharmados" párt azt mondaná, hogy "na, most megnyertük elég jó arányban. mehetünk a fejvadászokhoz megbízni őket, hogy keressék meg itthon és külföldön a LEGJOBB MAGYAR szakembereket pártállástól függetlenül és összeállítjuk azt a hozzáértő csapatot, akiknek van mersze és ÉRTELMES AGYA, hogy 4 év alatt gyökeresen megfordítsa az ország szekerét és MI MINDEN támogatást megadunk hozzá."
(a "mersze" ugye nem elég, mert minden hülye tudja nyomni a gázt az utakon is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.