Több százezren keresték fel csütörtökön, mindenszentek napján a fővárosi temetőket, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@entero: Én például , lelkileg nem bírok temetőbe járni, főleg amióta apukám meghalt.
Van akit nem visel meg, megnyugvás a temetőbe járás.
entero
@varrólány: Megértelek, nekem sem könnyű, ahogy szerintem nagyon sokunknak nem. Megnyugvást is hozhat persze, de abban a pillanatban ahogy ott állunk a sírnál kétlem. Talán utána később. Végül is darwin is érthető, hiszen tudom egyszer mindenki meghal, csak nem egyszerű el is fogadni ezt.
varrólány
@entero: Főleg nagy tömegben meg nem is igazán lehet emlékezni,nem is igazán szeretem az ilyen kötelező emlékezéseket.
Rézangyal
@varrólány: Nálad a pont. Igazából nekem is ezzel van a legfőbb bajom. Semmiféle "kötelező" ünnepet nem tartunk, éppen ezért.
entero
@Rézangyal: Ebben igazad van. Vannak akik egész évben a rokonaikat magasról le...ák, de karácsonykor a legújabb LED tv - veszik meg hitelből, hogy lássák hogy ők micsoda rendes rokonok. Ettől mondjuk én is a falra tudok mászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.