A súlyosabb betegségeknél is a páciensek pénzére támaszkodna már az állam – derül ki egy fideszes javaslatból. Az viszont továbbra sem tisztázott, hogy a kórházakban pontosan mit vásárolhatunk a pénzünkért. Az egészségpénztárakról szóló törvény kiegészítését javasolja Papcsák Ferenc (Fidesz): a módosítás szerint a kasszákból lehetne költeni egészségbiztosítási díjra. Ezzel ez a fajta biztosítás további kedvezményt kapna, az egyéni befizetéseket támogatja az állam, a munkáltatók pedig adó- és járulékmentesen utalhatják a pénzeket. Az indoklás szerint ez azért „elengedhetetlenül fontos, mivel jelenleg csupán olcsó szolgáltatások finanszírozására van lehetőség”.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Te nagyon elmebeteg. Te könnyen finanszíroznád a betegségedet, akár a legmagasabb színvonalút is. Abból a rengeteg járulékból megérdemli a beteg, hogy a legmagasabb szolgáltatást kapja ingyen. A 300 forintos vizitdíj sok volt, ez nem? Azt pedig tényleg arra fordították, amire kérték. A magasabb szinvonalú betegellátásra. Emiatt 5 milliárdért népszavazást kértetek. Komolyan mondom, ezeknek már minden bőr lekopott az arcukról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
@Dr.luigilongo60: A sajátjukat biztosan.
overdose
@vukkocska: Bebetonozott annyi mannát hogy ha beteg lesz sima ügy ,de mi lesz a szegényekkel?
vukkocska
@overdose: meghalnak, s legalább segélyt sem kell fizetni,s ha nyugdíjas, akkor azt nem. Ez morbid volt, tudom. De ez lesz sajnos.
csikknorisz
Papcsák váltotta Lázárt? Azelőtt Lázárral adatta be a vezírkar az "egyéni" javaslatokat, Papcsáknak ez már a második röpke egy hét alatt. Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy Lázár-Papcsák-féle seggnyaloncok írnak ilyeneket? Baszott nagy stáb van ott a háttérben, a hithű pitiző kutyusok pedig jutalomfalatért odaviszik a papírost, ahova kell. Még pár ilyen szolgálat, és Papcsák is felfelé fog bukni, államtitkári székig minimum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.