Orbán Viktor kormányfő jelenlétében adták át vasárnap Jánosi Katalinnak, Nagy Imre unokájának és a Nagy Imre Alapítványnak a kivégzett miniszterelnök egykori bőröndjét, amely nemrég került elő Bosznia-Hercegovinából - közölte az MTI-vel a kormányfő sajtófőnöke. Havasi Bertalan közleménye szerint a bőrönd az MTA Nagy Imre Emlékház gyűjteményében kap helyet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@vukkocska: "az övé-e a bőrönd."
--- Azt mondta Bőrönd Ödön, ez látszik a Nagy bőröndödön:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Nem vagyok kishítű. De csak számolok. Régen papírböröndök voltak, s mikor szegény kimenekült külföldre, már akkor sem lehetett új. Azóta 56 év eltelt. Felcímkézték? Onnan tudják, hogy Nagy Imréé volt ? 22 éve rehabilitálták, újratemették. Már akkor mártírnak tartották, azért őrizték? De miért nem hozták haza eddig? Rengeteg kérdés merült fel bennem, s kétkedés, hogy az övé-e a bőrönd.
Pilóta
@vukkocska: "az övé-e a bőrönd."
--- Azt mondta Bőrönd Ödön, ez látszik a Nagy bőröndödön:-)
Pilóta
Kell egy nemzeti hősnő, aki ballag az úton a Nagy bőrönddel!
vukkocska
@Pilóta: nehogy azt hidd, hogy érdekel is bárkit Nagy Imre bőröndje. Már hajtanak a pontok szerzésére, érzik, baj van a biciklivel. (szépen írva) Orbán már rég eltávolodott Nagy Imrétől, hiszen minden Nagy Imre féle megemlékezéstől távol tartotta magát. Most biztos még előveszi az 1989-es beszédét is, amit a Hősök terén tartott.
dr. prédikátor
Nem tudom hogy vajon tudják e az emberek hogy valójában ki is volt a "hős" nagy imre???
nehogymá
jánosi katalin eddig elég távol állt a fidesztöl.kellett orbánnak a fotó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.