Jelen helyzetben az elitek szintjén a szembenállást aligha lehetne megszüntetni, ezért elsősorban a választók körében kell a lehető legszélesebb összefogást megteremteni – erről Szigetvári Viktor, a Haza és Haladás alelnöke beszélt az ATV Start című műsorában. Szigetvári szerint ugyanis csak egy ilyen széles összefogás esetén lehet végetvetni annak az „őrületnek”, ami jelenleg az országban zajlik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Őrület uralkodik ebben az országban a politika mentén az tény. De nem elfelejteni azt sem , hogy azért választották meg 2/3-al ezeket a szemeteket 2010-ben, mert a szocikból és a hozzájuk kötődő korrupt aljas emberekből ( akik politikusnak képzelték magukat ) elege volt a népnek . Ez a ti bűnötök Kedves Bajnai Úr. Nem most kellene lázadozni, okosnak, összetartónak látszani , hanem akkor nem kellett volna elkefélni ilyen kúrva módon a dolgot.
varirmag
@töky: Úgy ahogy mondod !
Ügyes ember ez a Szigetvári , Gyurcsányból is sikerült miniszterelnőköt csinálni.
Gondolom neki és a Haza és Haladást pénzelőknek nem lesz nehéz Bajnait megválasztatni,csak az a kérdés hogy ha nyernek kiket fognak képviselni ?
A pénzes szponzorokat vagy a választókat ?
Bajnai milliárdos és mégis adósa maradt annak a hatszáz családnak akiket lenullázott. Elintézte őket egy " nem értettünk hozzá" mondattal.Vajon az országért majd felelősségteljesebben dolgozik vagy úgy ahogy Gyurcsány alatt és után ?
szöszmösz
Nem a Bajnai személye a fontos jelenleg. Alapvető stratégiai kérdés a választók összefogása, ha eredményesen akarja a nép a fideszes hatalmat megtörni.
A "vezető személy " kiválasztására még van egy kis idő és ez látszik a legnehezebbnek,
ugyanis nincs a palettán olyan személyiség aki, így vagy úgy ne sározódott volna és
közmegegyezéssel elfogadnák a választók.
varirmag
@szöszmösz: Bizony, így van ! De most Bajnait sztárolják ! Mögötte sorakoztak fel a pénzemberek és a bukott politikusok.
Honnan lesz "olyan személyiség aki még nem sározódott be " ?
Dr.luigilongo60
@varirmag: Hogy kik mögött sorakoztak fel a pénzemberek, az a birkameneten és Qrbán haveri körén keresztül tisztán látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.