Mélyen megdöbbentette a Fidesz parlamenti képviselőcsoportját a 11 éves felsőmocsoládi fiú meggyilkolása - mondta Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Szerinte a Fidesz-frakció helyesen tette, hogy 1998 decemberében a büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítása mellett döntött, és vált minősített esetté a gyermekgyilkosság.

"Annak örülünk, hogy a rendőrség meglepő gyorsasággal és hatékonysággal tudott az ügynek a végére járni, maga az eset azonban számunkra is mélységesen megdöbbentő" - fogalmazott a politikus.

Rogán Antal szerint helyesen tette a Fidesz-frakció, hogy 1998 decemberében a Btk. szigorítása mellett döntött, akkor vált ugyanis minősített esetté a gyermekgyilkosság. "Ez a létező legszigorúbb szabály, amelyet a mai büntető törvénykönyvi keretek között erre az esetre alkalmazni lehet" - tette hozzá, megjegyezve, hogy utólag sajnos visszaigazolódott, szükség volt a Btk. akkori szigorítására.

Az egy hete Kaposváron eltűnt Szita Bence holttestét szombat reggel találta meg a rendőrség a Kaposvári Egyetem mögött lévő erdős területen. Piros Attila dandártábornok, Somogy megyei rendőr-főkapitány a szombat délután tartott sajtótájékoztatón elmondta: a fiú előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett. A rendőrség a gyermek eltűnését bejelentő 47 éves nőt - a fiú nevelőapjának élettársát -, egy 57 éves és egy 41 éves hajléktalant gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével. A három ember előzetes letartóztatását vasárnap rendelte el a Kaposvári Törvényszék.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Kampányolj csak egy gyerek halálával te furkó... De inkább Pintér Sándornak csókolj kezet, hogy micsoda rend lett itt "két hét alatt".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
manocska1
az egész országot megdöbbentette ,nem kell itt is a megkülönböztetés, felesleges!!
Dr. Felipe
Az egész országot megdöbbentette te idióta.
silber13
Természetesen a Fidesz frakciót! Senki mást ebben az országban! Egy gyerek halálát önreklámnak felhasználni, ez egy földöntúli parasztság!
Mobil123
Rohadj meg, már ezzel is kampányolni merészkedtek!!!
nyanya001
Mindent leírtatok erről a takonyturbináról !
gergely
Akkor hozzatok szigorúbb törvényeket bazze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.