Elmarasztalta Magyarországot egy súlyos fogyatékkal élő emberrel szembeni bánásmód miatt a strasbourgi emberi jogi bíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na majd az adófizetők kipengetik szépen, hisz erre is hoztak törvényt ugye! Ha őket elmarasztalnák, majd a nép kifizeti adók formájában!
QQCSI
Aljas vagyok, ha azt mondom, hogy
itt egy pénzéhes család és az ügyvédje akar kaszálni?
sokanvagyunk
"...sem írni, sem olvasni, sem a jelnyelvet használni nem képes..." - de a 'jogait' ismeri.
kukac50
Kiskunhalasi betegápolás betegveréssel megspékelve!( Ápolók verték)
keresztapa
@QQCSI: A személyt rablás gyanúja miatt fogta el a rendőség- ez tény- vagy feltételezés a rendőrség részéről? Na most ha írni, olvasni, sem a jelnyelvet használni nem képes, nem kapott általa is érthető, megfelelő, tájékoztatást őrizetben vételének okáról akkor hogyan
közölte volna az ítéletet hozó Strasbourgi bíróság őrizetbe vétel okáról, ezt az egyszerű kérdést kellett volna feltennie az ügyvédnek aki az országot képviselte. A pénz utáni sóvárgás mindent felül ír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.