Egészen más lesz a kampány a 2014-es választások előtt, mint azt korábban megszokhattuk: nem folyik majd a csapból is politikai hirdetés, viszont várhatóan sokkal több, egyforma dzsekit viselő aktivista próbálja majd meggyőzni a választókat, hogy az ő pártjukat támogassák. A visszafogott korteskedés miatt sokaknak talán fel sem tűnik majd, hogy regisztrálni kellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A cigus fecalicus és bandája szerint csak névre szóló szavazócédulával lehet majd szavazni!Mindenki neve és lakhelye fel lesz tüntetve ,igy könnyen lehet majd azonosítani a szavazókat!!!

C I G U S F E C A L I C U S!!! T A K A R O D J!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: Épp ez a lényeg benne, hogy a hazug többszörös szavazásokat elkerüljék.
Mostanig ha szavaztál nem volt neved és lakcímed ?
Nakimaga
A regisztrációval már tudják,hogy mennyi külföldi magyart kell levélben szavaztatni,melynek az adatbázisa a Fidesz kezében van már most is!
jancsik68
Akövetkező választás,akár mennyire is ragaszkodik ez a kormány ahatalomhoz,bukásukat eredményezi,mert az emberek tömegének a töke tele van velük,A FELHALMOZOTT SZEMETET el kell takaritani,akár buldozerrel is.
silber13
@Csizmás Kond: Valóban, ez a lényeg! Meg az is, ha látják hogy te kire szavaztál akkor a voksod hirtelen kámforrá lesz, méghozzá ellenőrízhetetlenűl. Külföldi ellenőrzés kellene, mert itt ezek mindenre képesek.
Csizmás Kond
@silber13: Azt hogy látják, hogy kire szavazok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.