A volt földművelési államtitkár azt mondja, ha húsz évvel fiatalabb lenne, a változás élére állna. Villáminterjú. Marad? A héten kiderül, merre mozdul a földtörvény. És ezzel eldőlhet az én sorsom is. Orbán Viktor szerint a földtörvény ügyében a frakción belül „közel a megállapodás”. Ebből úgy tetszik, megegyezett önnel. A frakcióülésen a kormányfő és a miniszter úr jelenlétében elvekről beszéltünk, az ördög viszont a részletekben rejtezik. Bencsik képviselőtársammal hetven módosítót adtunk be a számunkra jelenleg elfogadhatatlan tervezethez, csak hát a képviselőcsoporton belülről ezekkel ellentétes indítványok is érkeztek. A Fidesz mezőgazdasági kabinetje kedden tíz órán át tárgyalta a módosítókat, csütörtökön a Ház mezőgazdasági bizottságában szavazunk a javaslatokról, aztán jövő kedden részletes vita következik a Parlamentben. Ezeken múlik, maradok-e. Meg azon, hogy az állam megsemmisíti-e az oligarcháknak adott területek bérleti szerződését. Ha ezekben a kérdésekben...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Jó lesz, mert a rendőrök nem bánthatnak senkit sem. Mi leszünk a csőcselék és senki nem nyúlhat hozzánk, ha mégis, jutalmat kapunk, kárpótlást, kitüntetést, a rendőröket meg jól kirúgják, lefokozzák...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@sóher: Elég rég óta irogatom ide,hogy forradalom kell,mondhatni közfelháborodásra.!Ennyi tyúkszaros életét féltő birka: - MEG IS ÉRDEMLIK HOGY HAVONTA MEGNYIRJÁK ŐKET,A VÉGÉN MEG ÉHEN DÖGÖLJENEK.!
csa-csa
Lehet, hogy Téged lőnének le elsőnek!
radios45
@gabrella: helyesbítek, a fidesz már 2010ben megmutatta hogy az általuk támogatott oligarchák, nagygazdák irányítják a mezőgazdaságot, uralják a több száz hektáros néhol 1000hektáros földeket.
A holdudvarhoz tartozó haveri körről, kft. ről, századvég intézet milliárdjairól még nem is beszéltünk.
Mindez 2012-ben még több elvonást jelent az adófizetők pénzéből, miközben munkanélküli családok ezrei éheznek, nyomorognak, élnek víz és/vagy villany nélkül.
Felháborító tűrhetetlen felfordulás FideSS szemétdomb lett ez az ország.
radios45
Egyébként O.V vezír a választások előtt kijelentette, Mo a Dunántúl nem lehet az osztrákoké, nem lesz külföldieké,
Dehogynem, továbbra is az maradt, a Dunántúl fele osztrák német tulajdonosok kezében van, ami a földeket illeti,
radios45
@bosszants: tényleg nincsen, bárcsak az lenne már, közelebb lennénk, az 5%os áfához, mint most az éhenhaláshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.