Matolcsy György szerint növekedési fordulat előtt áll a magyar gazdaság, aminek lehetőségét az teremtette meg, hogy sikerült rendbe tenni az állam pénzügyeit.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
" rendeztük az állam pénzügyeit "- És még is hogy??? Esetleg úgy, hogy Simor után te kerülsz az MNB élére, és kilapátolás lesz a devizatartalék? Egyben igazad van elértük a mélypontot, de hogy a bánatba fogunk innen kimászni, az rejtély. Fordulna be az agyadba a szemed, azt körbe nézhetne abban az ürességben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@verőce21: Az áso a 2/3 kezében van, ha nem vetted volna észre.
sonderkommando
Bárcsak ez a pénzügyi dilettáns érné el a mélypontot egy dél-afrikai gyémántbánya 3900 méteres mélységében lift nélkül!
moiszikf
Nemrég még azt állapították meg,hogy az átlagember havi 14.000. Ft-ot meg tud spórolni. Majd ha ez nulla lesz,akkor lesz mélypont. Addig még sok meló van!
kkalman
Pöttyös seggű, kicsi, közgazdász utánzatom. Nem is tudom, ki taszította az ország gazdaságát a mostanság elfoglalt helyére. Azt meg még kevésbé tudom, hogy ki hozza ki onnan, de azt igen, hogy ki nem.
Ne erőlködj, hogy kitaláld, elárulom.
Te és a turulban született főnököd biztos nem!
sport50
tényleg nagy baj lehet ha már ő is beismeri!!!csak úgy kellene fogalmaznia az ország lakosainak a 90% elérte a mélypontot!!!ők nem,sőt!!!ahogy mi csúszunk le,ők annyival gazdagodnak!!különben minden évben azt mondta,majd jövőre!!!
kopeba
Meghalni kéne de nem lehet , Matolcsy megadóztatja a lelkemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.