Engedély nélkül forgalmazott elektromos cigarettát foglaltak le a vám- és pénzügyőrök Zalaegerszegen, a piacon tartott ellenőrzés során. Cséve Szabolcs, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának szóvivője közölte: a NAV munkatársai az elmúlt napokban a zalaegerszegi piacon tartott ellenőrzés során az egyik árusítóhelyen 26 elektromos cigarettát és 260 darab magas nikotintartalmú patront kínáltak eladásra. A cigarettapatronokhoz használt nikotintartamú hatóanyag gyógyszernek minősül, annak forgalmazása feltételekhez kötött, és a kereskedő nem rendelkezett a nikotintartalmú e-cigaretták forgalmazásához szükséges engedélyekkel. Az e-cigaretták engedély hiányában történő forgalmazása ugyanakkor gyógyszerrendészeti szabálysértésnek minősül – jelezte a szóvivő.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ezért nem érnek rá a NAV.-nál a milliós adótartozókkal "foglalkozni"! Fegyverbe az elektromos cigit eladókkal szemben !!! Ez igen !
Feraj49
Ezért nem érnek rá a NAV.-nál a milliós adótartozókkal "foglalkozni"! Fegyverbe az elektromos cigit eladókkal szemben !!! Ez igen !
Dr plágium
A mindenit! Ezzel megkeresték a testület éves kiadását!
almosd
Ez az elektromos cigaretta fogás ,egy füstbe ment terv , a NAV részéről .Fantasztikus teljesítmény .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.