A magyar borok többsége nem mondható drágának, inkább a vásárlóerő csökken, ezért egyre keresettebbek középkategóriás, illetve alacsonyabb áron kapható palackok. A szőlőterület ugyanakkor csökken, a jó minőségű szőlőalapanyag felvásárlási ára egyre magasabb, így nem könnyű jó ár-érték arányú borokkal piacra lépni. Egyes pincészetek akár arra is kényszerülhetnek, hogy a minőségi boraikat eggyel alacsonyabb árkategóriában forgalmazzák - mondta az InfoRádió kérdésére egy bortermelő.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Ezért drágák a magyar borok"

Kevés eső volt talán???:)
1 liter sűrítményből majdnem 1000 liter kannás bor készül!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.