A magyar borok többsége nem mondható drágának, inkább a vásárlóerő csökken, ezért egyre keresettebbek középkategóriás, illetve alacsonyabb áron kapható palackok. A szőlőterület ugyanakkor csökken, a jó minőségű szőlőalapanyag felvásárlási ára egyre magasabb, így nem könnyű jó ár-érték arányú borokkal piacra lépni. Egyes pincészetek akár arra is kényszerülhetnek, hogy a minőségi boraikat eggyel alacsonyabb árkategóriában forgalmazzák - mondta az InfoRádió kérdésére egy bortermelő.
Forrás:
InfoRádió
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Kevés eső volt talán???:)
1 liter sűrítményből majdnem 1000 liter kannás bor készül!?