A Képviselő Funky oldalán látható a Magyar Hírlap online és nyomtatott változata is, ahol tényfeltárnak Bajnai Gordon megszorításával kapcsoaltban. 2012.11.19.-én, hétfőn.

A Magyar Hírlap cikkét szerző, Kiss "Woodward-Bernstein" Gergely összhangba tudta hozni a modern élet megkövetelte sebességet a régi vágású nyomozómunkával, és gyakorlatilag a maga meztelenségében mutatja meg nekünk hazánk regnáló miniszterelnökét, amint a lakosság zsebében turkál.

Nem is véletlen, hogy hétfőn a Magyar Hírlap nyomtatott és online verziójában ugyanaz volt a vezető anyag: a Bajnai Gordon miniszterelnök "igen goromba", 1200 milliárdos megszorító csomagját ismertető tényfeltáró cikk.

További részletek a Képviselő Funky blogon >>>

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@entero: Fényt derít? Ezeket mindenki tudja, tudta eddig is, hogy Bajnai idejében sem volt fenékig tejfel az élet. Nem újdonság, a Magyar Hírlap próbálja tényfeltárásként beállítani, ahelyett hogy a jelenben kutakodna inkább ;)

Az, hogy mi várható, az egy fikció. Egy rémálom, amitől a "te fajtád" úgy retteg, hogy már buszok hátuljára plakátolja a sirámait. Az meg hogy MOST mi van, az pedig száraz tény. Milliárdok felcsúti foci stadionra, tudod, ilyesmik ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
senki nem hiszi azt hogy ingyen rendbe lehet tenni bármit ebben az országban.de azt hogy értelmetlenül megy a pénz ,az hogy a hülyeségük mennyibe kerül az az igazán érdekes.erröl nem beszélnek a tisztelt kormány mellettiek. egy beszólás egy sietve összegányolt törvény sok milliárdba kerül az országnak amit valahogy kikell gazdálkodni csak nincs miböl.nem csak most nincs pénze azembereknek de nem is lesz jo darabig.nem szegényednek már hanem nyomorognak.milyen már hogy az is eredménynek számit ha biciklivel generál áramot egy ember hogy égjen nála egy 60 as égö europa közepén 2012ben¿nyugatabbra rájöttek hogy a tömeges szegénység ,az ha az esélyt se adják meg hogy jo iskolába járj, ha a következö generácionak sincs jövö képe az a szélsöségek felé tereli a jo népet .nálunk csak azért nem fagynak meg többen mert ösztöl tavaszig egy szobában van az egész család.a fidesz kormány ténykedése nem vezet sehova.olyan barátokat szereznek az országnak akikkel nem kéne szoba állni se.és pont azokkal kekeckednek akikkel joba kéne lenni ,akik tényleg partnerek lehetnének a magyar gazdaságban.gyülik a tehetetlen düh .
marlin
@entero: Miért nem a "Hírcsárdát" olvaod, onnan okosabbakat is olvashatnál, meg idézhetnél!!
entero
@leszúrt rittberger: Miből gondolod hogy én rettegek, te nagy okos? Ha most letenném a lantot is úgy élnék életem végéig hogy semmi gondom nem lenne, szóval leállíthatod a zagyvaságaidat. Elveim vannak és ennyi. Abból pedig nem engedek.
leszúrt rittberger
@entero: Örülök neki. Viszont ez az eszeveszett kapálózás meg lejárató kampányok hada, amióta Bajnai bejelentette, hogy visszatérne, számomra nem jelent mást, mint hogy tele a gatya az egyorbán-hívőknél. Kb. mint amikor a középkorban megtudták, hogy a Föld mégsem lapos, olyasmi a jajveszékelés... Vicces na :)
entero
@leszúrt rittberger: Szerinted egy másik párt nem venné komolyan a következő választásokat, csak a Fidesz? Indul a harc, ennyi. Mi meg majd figyelünk.
Bástya Elvtárs
Lálálálálálá-lila-liba-lálálálálá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.