Egyetért a Fidesz azzal a civil kezdeményezéssel, hogy minél több ember figyelmét felhívják, mivel járna a "Gyurcsány-Bajnai-duó" visszatérése - közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője.

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa hétfői sajtótájékoztatóján közölte: pártja arra szólítja fel a Civil Összefogás Fórumot (CÖF), hogy számoljon el a Gyurcsány- és Bajnai-kormányt lejárató kampányának költségeivel és azok forrásával.

Selmeczi Gabriella egyetért a közpénzcivilek lejárató kampányával

Selmeczi Gabriella erre reagálva közleményt adott ki, amelyben úgy fogalmazott: a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" ott folytatja, ahol abbahagyta, "hazugságokkal traktálják az országot".

A Fidesz szóvivője szerint a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" még most sem képes szembenézni azzal, hogy 2010-ig "nyakig eladósították" az országot, az önkormányzatokat és a családokat. Kormányzásuk idején duplájára emelték az államadósságot, ahogyan a munkanélküliek számát is, Magyarország megítélése pedig romokban hevert, "rajtunk köszörülte a nyelvét a fél világ az őszödi hazugságbeszéd és a miniszterelnöki casting miatt" - írta közleményében Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy Magyarországon az emberek véleményt mondtak "a Gyurcsány-Bajnai-szövetség országromboló kormányzásáról".

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Gabika seggén van egy piros pont, amit, ha megnyom Matolcsi, akkor rögtön előjön valami emúttnyócév.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Ha nem lenne rajtunk Európa vigyázó szeme Orbán bírálói és ellenfelei már ülnének. Ez lenne a demokratura !
kata53
@kerék: Ne hidd!!! A Fidiótáknál rosszabb nem lehet!
sóher
Te görény tolvaj ti fizetitek idióta kurva!
overdose
Te tolvaj !búj el , ti fizetitek a csőcseléket mindenki tudja szaladj a törpédhez új programmé mert unalmas mindenki lesz@rja a mocskos pofátokat , bűzlőtők a sok rablástól azért kapartok ennyire!
herczeg0210
Kedves nahát! Biztos nem tűnt fel, hogy az "mssp"-ről egy árva szót sem írtam. Szinte SEMMIT! Na persze olvasni is tudni kell, nem csak írni...
Don Quijote
@herczeg0210: nahát nem tud írni olvasni,ezeket is helyette előre megírják az ökörkörben:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.