A KDNP a Semjén Zsoltot ért plágiumvádak kapcsán visszautasította a kereszténydemokrata politikusokat ért támadásokat napirend előtt, hétfőn az Országgyűlésben. Pálffy István, a KDNP képviselője arról beszélt, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a keresztények és a kereszténydemokrata politika elleni támadások.

A képviselő szerint "összehangolt offenzíváról" van szó az ellenzék és a sajtó részéről, erre példaként többek között azt hozta, hogy "a sajtó egy aljas rágalommal támadta meg a KDNP elnökét, megpróbálták gyanúba keverni bármi áron is", illetve, hogy az MSZP igyekezett félremagyarázni a KDNP egy javaslatát, Ajkán pedig nem engedik, hogy a Mária rádió felvegye a város nevét.

Határozottan visszautasítunk minden keresztények és a kereszténydemokrata politikusok elleni támadást - jelentette ki. Hangsúlyozta: a KDNP a családok pártja, és nem enged semmiféle rangsorolást a családok között, családban élnek a házasok, a leszármazott gyermekek és az élettársak is.

Rétvári Bence államtitkár az egyházak és keresztények elleni támadásokról szólva azt mondta: súlyos üldöztetésnek vannak kitéve a keresztények Európában. Ilyesfajta támadás indult a miniszterelnök-helyettes ellen is, de - mint mondta - "szerencsére, ha az igazság az oldalán áll, könnyű védekezni". Utalt arra is, hogy a www.kormany.hu oldalon közzétették Semjén Zsolt 1990-ben kelt doktori dolgozatát és az átminősítéséről szóló hivatalos okiratot.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Az fel sem merül a KDNP-ben,hogy jó keresztények üldözik a rossz keresztényeket...
bakegya
Érdekes fiú ez a Pálffy fia.A kedves papa pártjának idejében én egész jól bírtam a prépost úr miséjét,holott az igazgató bácsi az iskolában parancshírdetéskor a falhoz állított 500 gyerek előtt,mert katekizáltam.Akkor 6 éves voltam és mégis itt vagyok.Most ez az Apista gyerek, már nem gyerek létére ilyen sértődékenyen látja a világot! -akkor valami baj lahet esetleg nem csak vele de az egészen új kereszténységgel,mert most tele a persely is...
sza
@entero: Az nálunk is így vagyon... Férjem uram rendezkedni akart én meg nem engedtem , mert úgy gondolom ha szólunk csak olaj a tűzre! Igaza van a párodnak! :-)
entero
@sziráki ágnes: Lehet. Én néha másként látom. Persze neki van igaza mint mindig...:-))
sza
@entero: Nem lehet ! Biztos!!! :-)))
bakegya
Nagyon,ki vagyíok bukva,ezért is tértem vissza erre a siránkozó KDMP-OS nyavajgásra,hónapok óta távoltartottam magam budapesttől,de most ahogy féktávolságon belül olvasom azt a szennyszöveget,ami még ha igaz lenne se szarjon bele egyetlen magyar se a saját fészkébe:
KÖZÖSEN TETTÉK TÖNKRE MAGYARORSZÁGOT" FELIRAT "minden BKV busz hátsofelén ez a szennyfelirat!
Milyen pénzből kampányoltat az orbán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.