Farkas Gergely, jobbikos politikus egy a fiatalok elvándorlása ellen szóló kormányzati kampányfilmet kritizált parlamenti napirend előtti felszólalásában, mert szerinte a film pótcselekvés és torz képet ad a mai fiatalokról, ráadásul a kormány letiltotta a kommenteket a videó alatt.

Szerinte a kormány fiatalokkal kapcsolatos politikája koncepciótlan, és ígéreteik ellenére sem alkotják meg az ifjúsági törvényt.

Rétvári Bence a videóval kapcsolatban cáfolta, hogy ne lehetne kommentelni, mint mondta, meg is nézte a Facebookon, eddig 112-en szóltak hozzá, többek között egy Novák vezetéknevű ember is, aki erősen kritizálta a kormány politikáját. (Az államtitkár valószínűleg átsiklott rajta, hogy Farkas a Youtube-ra feltöltött videóról beszélt.)

Hangsúlyozta: videó funkciója az volt, hogy a fiatalok gondolkozzanak el arról, mennyi mindent vesztenek, ha elhagyják Magyarországot.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Nevetséges az egész... rúgkapálnak nyomorult társadalomellenes hatalombitorló bűnözők de hiába... a fiatalok nem hülyék: legalább 30%-uk már elment és még ugyanennyi készül, fejre is állhat ez az idióta agyhalott Orbánmaffia, akkor is mennek, mindaddig amíg folyik tovább ez a gusztustalan álszent hazug diktatúra, azaz amíg ez a beteges kormány marad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.